NINA RAJAK X OFF-WHITE: Pogledajte ekskluzivnu kolaboraciju domaćeg brenda sa jednom od najpoznatijih svetskih modnih kuća

Article published at: Sep 6, 2023 Article author: Tihomir Romic
NINA RAJAK X OFF-WHITE: Pogledajte ekskluzivnu kolaboraciju domaćeg brenda sa jednom od najpoznatijih svetskih modnih kuća
All News

Nina Rajak X Off White

Srpska dizajnerka Nina Rajak u decembru 2022. predstavljala je Srbiju u Kataru na najvećoj modnoj reviji ikada koju je organizovala čuvena Carine Roitfeld. Qatar Fashion United by CR Runway održan je tokom FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu 2022, a pored najpoznatijih svetskih modnih kuća kao što su Prada, Saint Laurent, Versace, Dior, Burberry, Valentino, Giorgio Armani okupio je i slavna imena poput Adriane Lime, Davida Beckhama, princeze Al Mayassa bint Hamed Al-Thani, i mnogih drugih.

Na velelepnom stadionu Ras Abu Abud naša dizajnerka prezentovala je svetu deo svoje ready-to-wear kolekcije, a pored toga i specijalnu kolaboraciju sa Off-White-om, koji je na svetskim listama najpoželjnijih brendova tokom prethodnih 5 godina prestigao čak i Gucci i Balenciagu. Specijalno za ovu priliku, Off-White je kreirao fudbalski dres, a Nina Rajak imala je zadatak da ga redizajnira u skladu sa svojim modnim pečatom.

Kako je prepoznatljiva po svom nekonvencionalnom dizajnu, 3D formama i futurističkim materijalima, Nina je u ovaj modni komad inkorporirala elemente od crnog lateksa, kreirajući perfect match svojoj novoj capsule kolekciji: lateks pantalonama, suknjama, haljinama i jaknama.

Nova, vanvremenska modna kampanja plasira ovu kolaboraciju na naše tržište i podiže koncept lokalnog modnog identiteta na sasvim novi nivo.

Naša mlada manekenka koja je prethodne godine briljirala na revijama brendova poput Louis Vuittona, te osvanula u magazinima kao što je Vogue, Katarina Marković pozirala je ispred objektiva Penomedie, i ovekovečila žensku odvažnost, samouverenost i moć kao važne fashion principe ovog domaćeg brenda.

Nina Rajak x Off-White dres izložen je u Glavnoj ulici u tržnom centru Galerija, u kome se nalazi i prodajno mesto ovog brenda (concept store-u Belgrade Designers District).

Credits:

Model: Katarina Marković
Foto: Penomedia
Stilista: Ana Ostojić
Šminka: Sofia Petrović Frizura: Dejan Damian

Share: